Oğlum Dizisinin Başrolü Canan Ergüder Ağlayarak Duyurdu! Sevenleri Hüzne Boğuldu!

Canan Ergüder, son zamanlarda başarılı performansı ile adından söz ettiriyor. Oğlum dizisindeki oyunculuk performansını özlemiştik. Güzel isim, Beyoğlu'nda izlediği belgesel hakkında konuştu. Öyle yorumlar yaptı ki hayranları ağzı açık dinledi. İşte Canan Ergüder'den duygusal açıklamalar...

Oğlum Dizisinin Başrolü Canan Ergüder Ağlayarak Duyurdu! Sevenleri Hüzne Boğuldu!

18 Mart 2022 Cuma 20:50

Canan Ergüder, şu sıralar Show TV'de yayınlanan Oğlum dizisi ile gündeme geliyor. Başarılı oyuncu, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmakta. Kanser tedavisinden sonra tekrardan ekranlara dönmesi sevindirdi. Pek çok kişi ünlü oyuncuyu özlemişti. Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'na bir belgeseli izlemeye giden Ergüder, belgesel hakkında duygusal yorumlarda bulundu. Ölümüne Boşanmak isimli belgeselde anlatılanları öğrenenler de çok üzüldü. Fazlasıyla duygusal olan bu belgesel hakkında bilgiler verdi.

Duygularına Hakim Olamadı

Canan Ergüder, yaptığı açıklamada oyuncuları tebrik etti ve böyle bir belgeselin mutlaka olması gerektiğini söyledi. Eksikliği giderdikleri için de teşekkürlerde bulundu. Belgesel için yapılan ödemelerin ise Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'na verileceği ortaya çıktı.

Lise Arkadaşı da Oynadı

Öte yandan belgeseldeki avukatlardan birinin lise arkadaşı olduğu çıktı. Ergüder, ''Lütfen beni anlayışla karşılayın. Belgeseli seyrederken çok etkilendim bu durumu normalmiş gibi anlatamam, gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Arkadaşımla gurur duyuyorum avukat İpek Bozkurt liseden arkadaşım filmdeki avukatlardan bir tanesi. Böyle bir filme ihtiyaç vardı. Kadına şiddete karşı güzel temsil eden bir belgesel olmuş hepsiyle gurur duyuyorum'' sözlerine yer vererek belgesel ve arkadaşı hakkındaki yorumunu yaptı.