Oğlum Dizisi Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

Oğlum dizisi henüz başlamadı ancak oyuncu kadrosunda şok bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu geçirdiği kaza sonrası hastaneye gitti. Sağlık durumuna ilişkin nasıl olduğu merak ediliyor. Songül Öden, bundan sonraki süreçte ne yapacak? Show TV Oğlum dizisi çekimleri duracak mı?

Oğlum Dizisi Oyuncusundan Acı Haber Geldi! Sevenleri Yasa Boğuldu!

13 Şubat 2022 Pazar 19:26

Oğlum dizisi yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Dizinin yakın zamanda ilk bölümü ile ekrana geleceği belirtildi. Çarşamba günlerinin iddialı dizisine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Dizi setinde yaşanan kaza sonrası ünlü oyuncu soluğu hastanede aldı. Başına gelen olaylara ilişkin bir açıklamada bulundu. Songül Öden'in sağlık durumu nasıl?

Vücudunda Ezik Var!

Songül Öden, sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada vücudunda ezik olduğunu söyledi. Ayrıca, durumunun şu an için iyi olduğunu belirtti. Kendisini takip edenler rahat bir nefes aldı. Dizinin gidişatını etkilemeyecek bir durum olduğu söyleniyor.

Oğlum Dizisi Başlıyor!

Oğlum dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı'nın oyuncu kadrosunda yer aldığı belirtiliyor. Dizinin ilk ve yeni bölümünde neler yaşanacağı şimdiden az çok tahmin edilmekte. Tanıtım videosu ve diziye ilişkin en son bilgiler açıklanacak.