O Ünlü İsim İbrahim Tatlıses'i İfşa Etti! İBO Resmen Evine Kapandı

Ayşe Mine'nin gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses itirafları çok konuşulacak. Başarılı sanatçı, Türk Müzik Dünyası'nın önde gelen isimlerinden biri olarak biliniyor. Dolayısıyla kendisi bir anda magazin gündeminde yer aldı. İbrahim Tatlıses için öyle sözler söyledi ki herkes donakaldı.

O Ünlü İsim İbrahim Tatlıses'i İfşa Etti! İBO Resmen Evine Kapandı

8 Mart 2022 Salı 23:52

Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden olan Ayşe Mine, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Kendisinin Seda Sayan ve İbrahim Tatlıses ile olan bağlantısı merak edilmekteydi. Seda Sayan ile yaşadığı mesleki çekişme gündeme gelse de İbrahim Tatlıses'e yönelik açıklamaları daha fazla merak edildi.

Neden Filmlerinde Oynamadı?

İbrahim Tatıses'in filmlerinde oynamadığı ve müzik kliplerinde yer almadığını belirten Ayşe Mine, bunu bilinçli olarak yaptığını belirtti. Onun kadınlarından biri olmak istemediğini ifade etti. Yaptığı açıklamada "Bu işte İbrahim Tatlıses faktörü çok büyük. İbrahim Tatlıses'le film çevirmek, çalışmak, İbrahim Tatlıses'in kadınlarından olmak önemli. Ben onunla çalışmayı tercih etmedim, onun kadınları arasına girmek, o kadınlar arasında sayılmak istemedim. Onunla çalışan herkes magazinsel olarak çok fazla öne çıktı." sözlerine yer verdi.

Seda Sayan'ı Takip Ediyor!

Seda Sayan'ın programlarını ise sesini kısarak takip ettiğini söyleyerek yeni bir magazin savaşının başlamasına neden olabilir. İkili arasındaki sert çekişme dikkat çekmekte. Öte yandan estetiğin Seda Sayan'a çok yakıştığını da söyleyerek herkesi şaşırttı. Ailesine değer verdiğini aktardı ancak kendisinin cenazesine gelmemesi nedeniyle onu vefasız ilan etti.