Nisa ve Adem'den Göndermeli Açıklamalar! Survivor 2022 Bitti Ama Gerilim Sürüyor!

Survivor All Star 2022'ye damgasını vuran Nisa Bölükbaşı şampiyonluğundan sonra sular durulmuyor. Adem ve Nisa arasındaki gerilim hala devam etmekte. Öyle ki ikili arasındaki çeşitli açıklamalar gözler önüne serildi. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Nisa ve Adem'den Göndermeli Açıklamalar! Survivor 2022 Bitti Ama Gerilim Sürüyor!

27 Temmuz 2022 Çarşamba 15:49

Survivor All Star 2022 sona erdikten sonra çeşitli gelişmeler yaşandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Survivor 2022 yarışmasında kazanan Nisa Bölükbaşı olmuştu. Şimdi ise neler yaşanacağı merak ediliyor. Çünkü ikili arasında ki gerilim bir türlü sona ermedi. Birbirlerine göndermeli paylaşımlarda bulunuyorlar. Açıklamaları ise gündemdeki yerini aldı.

Nisa'dan Adem Açıklaması!

Nisa, yapmış olduğu açıklamada "Herkesle görüşebilirim diye düşünüyordum. Ama üç gündür telefon elimde. Bazı şeyleri duyunca bu insanlara nasıl güvenebilmişim diyorum. Mesela Adem (Kılıççı) ya da başka yarışmacılar; elime telefonu aldım, bir baktım birbirimizi takip etmiyoruz. Takipleşiyorduk, ne oldu? Ne yaptım? Sonra ben onu takip ediyordum onu da çıkarmış. Şaşırdım. Finale kadar hep beraber oturup konuşuyorduk" ifadesine yer verdi. Dolayısıyla Adem Kılıççı'ya da söz hakkı doğmuş oldu.

Nisa'ya Jet Hızında Cevap!

Adem Kılıççı ise yaptığı açıklamada şok etkisi yaratan şeyler söyledi. Öyle ki yarışmada 2. olsa da büyük bir çoğunluğun gönlünü kazandı. Kılıçcı, açıklamasında"Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu. Ama bilirsiniz benzer kuşlar bir arada uçar." şeklinde konuştu.