Nisa Bölükbaşı Bikinisiyle Adeta Şov Yaptı! Survivor Şampiyonundan Çekici Pozlar!

Nisa Bölükbaşı, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Giydiği bikinisi dahi kısa sürede gündem oldu. Survivor All Star 2022'nin şampiyonu olan Nisa, tatil pozları ile beğeni üstüne beğeni aldı. İşte Nisa ile ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini almış vaziyette.

Nisa Bölükbaşı Bikinisiyle Adeta Şov Yaptı! Survivor Şampiyonundan Çekici Pozlar!

1 Ağustos 2022 Pazartesi 13:55

Survivor 2022 All Star şampiyonu Nisa Bölükbaşı, verdiği pozlarla adından söz ettiriyor. Tartışmalara neden olan şampiyonluğu sonrasında tatile çıkan ünlü isim, yarışmanın acısını burada çıkarmakta. Giydiği bikini ile de çok konuşulacağa benzemekte. Çünkü estetik vücudu ile beğeni yağmuruna tutuldu. İşte ünlü isimle ilgili çok konuşulacak detaylar...

Nisa'dan Bikini Şov!

Nisa, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Pek çok hayranı onun ne kadar güzel olduğunu savundu. Öte yandan büyük bir hayran kitlesine sahip olması nedeniyle de binlerce beğeni elde etti. Eski yarışmacı, Survivor'dan sonra hangi proje ile ekrana gelecek merak ediliyor. Bu noktada tam anlamıyla bir detay paylaşılmış değil. Ancak giydiği bikini ile bir süre daha konuşulacağını söyleyebiliriz.

Ogeday ile Ayrılmışlardı

İkilinin Ogeday ile olan aşkı da sona ermişti. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratan bu ayrılıkla beraber kendini deniz suyuna bırakan Nisa, tatilin tadını çıkarmaya çalışıyor. Bakalım yakın zaman sonra kendisini hangi projede göreceğiz?