Nihat Hatipoğlu'nun Milyonluk Arabası Ortaya Çıktı! Hatipoğlu Diyanet İşleri Başkanını Örnek Aldı..

Nihat Hatipoğlu'nun arabasını görenler ne diyeceğini bilemedi. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken Hatipoğlu, lüks bir otomobil kullanıyor. Sosyal medyada yayılan görüntülerden sonra bu yaşananlar şok etkisi yarattı. Şimdi ise Hatipoğlu için nasıl bir açıklama yapılacak göreceğiz.

Nihat Hatipoğlu'nun Milyonluk Arabası Ortaya Çıktı! Hatipoğlu Diyanet İşleri Başkanını Örnek Aldı..

18 Nisan 2022 Pazartesi 22:12

Nihat Hatipoğlu, Ramazan'da sunduğu program ile tanınıyor. Kendisinin genel olarak şükretmenin önemini vurguladığı belirtilmekte. Ancak kendisinin aylık rekor ücretler aldığı iddia edilmişti. Gündeme bomba gibi düşen bu haberden  sonra şimdi de lüks aracıyla görüntülendiği görüldü. Bindiği aracı gören takipçileri isyan etti. Çünkü programda  şükretmenin önemini anlatırken kendisinin lüks otomobil kullanması şaşırttı. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Lüks Otomobile Biniyor!

Nihat Hatipoğlu'nun aracı oldukça lüks gözüküyor. Dolayısıyla kendisini tanıyan tanımayan pek çok kişi araca doğru baktı. Söz konusu otomobilin bu kadar dikkat çekmesi ise sosyal medya aracılığıyla oldu. Buradaki bir paylaşım milyonlarca kişiye ulaştı ve son dakika haberi olarak karşımıza çıktı.

Büyük Tepki Çekti!

Öte yandan ATV'de sunduğu program ile adından söz ettiren Nihat Hatipoğlu, izleyicilere verdiği öğütler ve anlattığı olaylara rağmen kendisi bunu hiç yapmıyormuş gibi bir izlenim vermiş olabilir. Özellikle de sosyal medyada bu tarz yorumlar iyice arttı.