Nihat Doğan'ın Programında Çalışana Mobbing Şoku Yaşandı! Mobbing Yüzünden Ayrılmak Zorunda Kaldı!

Seyhan Soylu, Flash TV'de Al Sana Haber programını sunuyordu. Yaşanan gelişme ile birlikte kanaldan ayrıldığını duyurdu. Artık sosyal medyada yayın yapacak ve oradan güncel gelişmeleri paylaşacak. Hatırlandığı üzere kendisi Alişan ve Buse Varol evliliğiyle ilgili de şaşırtıcı ifadeler kullanarak gündeme gelmişti.

Nihat Doğan'ın Programında Çalışana Mobbing Şoku Yaşandı! Mobbing  Yüzünden Ayrılmak Zorunda Kaldı!

15 Şubat 2022 Salı 15:35

Al Sana Haber programı sunuculuğunu yapan Seyhan Soylu, önemli bir gelişme ile gündeme geldi. Pek çok kişinin tahmin etmediği bu gelişmede yer alan detay ise şok etti. Flash TV'de program sunan ünlü isim, artık Youtube üzerinden canlı yayınlara devam edecek. Peki programdan neden ayrıldı? Kendisinin ifadesine göre ortada bambaşka nedenler var.

Taraf Tutulduğunu Söyledi

Flash TV'yi kendisinin tekrar kalkındırdığını ancak program içerisinde taraf tutulduğunu dile getirdi. Siyasi baskıya uğradığını belirtti. Kanalın belirli partilerin çevresinde durduğunu ve dolayısıyla siyaset üzerinden mobbing yediğini söyledi. Tüm bu gelişmelerle birlikte kanalın sahibinin mezarını ziyaret edeceğini de söyledi.

Ömer Göktuğ'dan Söz Etti

Öte yandan Flash TV sahibi Ömer Göktuğ için ise iyi şeyler söyledi. Onun hatırı için kanalı kalkındırdığını ve bundan pişman olmadığını belirtti. Ancak Bursa'ya gittiğinde kendisinin mezarına giderek çalışanları şikayet edeceğini dile getirdi. Tüm bu gelişmeler ışığında Seyhan Soylu'nun ayrılmasına Nihat Doğan'dan da tepki vardı. Kendisi de bu olanları eleştirdi ve siyasi mobbingin olumsuzluklarından söz etti.