Nihat Doğan, Seren Serengil İçin Ağzına Geleni Söyledi! Nihat Doğan Çılgına Döndü!

Geçtiğimiz hafta Ece Erken eşini kaybetmesinden dolayı oldukça üzüntülü günler geçiriyordu. Nihat Doğan yaptığı açıklamada adeta ortalığı karıştırdı. Yaptığı açıklamalardan dolayı da büyük tepki gören Nihat Doğan ciddi Ece Erken için ciddi açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan Ece Erken için ne dedi? Yaptığı açıklamalar detaylarıyla birlikte haberimizde paylaşıldı.

Nihat Doğan, Seren Serengil İçin Ağzına Geleni Söyledi! Nihat Doğan Çılgına Döndü!

4 Şubat 2022 Cuma 16:36

Ece Erken, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı uğraması sonucunda vefat etmişti. Eşinin kaybından sonra oldukça sıkıntılı günler geçiren Ece Erken, hakkında haberlerde çıkmaya başladı. Ece Erken, evli bir adamla ilişki yaşadığı konuşmalar yer almaya başladı. Bunun üzerine Nihat Doğan’ın programı içerisinde yer alan Al Sana Haber programında bu durum konuşuldu.

Nihat Doğandan Tepki Çeken Konuşma

Nihat Doğan Ece Erken için yaptığı açıklamada;

“Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Kim bu işin içinde. Kocam bu yüzden öldürüldü de... Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Acını paylaşıyorum sana sabır diliyorum ama bu kirli ilişki ağını açık açık anlat. Belki Benan hanım da bilmek istiyordur. Bunlar bu işi hallettiler ganimeti paylaşamadılar mesele bu.  Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir. Adaletli olun. Metres hayatı yaşadı sonradan boşattırdı da aldı, doğrusu bu’’ açıklamasını yaptı.

Bu açıklamalardan sonra Ece Erken suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusuyla ilgili olarak ’Acım büyük. Hakkımda 'Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı' deniliyor. Bana hakaret ediyorlar’’ dedi. İlerleyen süreçte ne tür gelişmeler olacak göreceğiz.