Nihat Doğan Kimin Fotoğraflarını Gizlice Çekti? Bu Açıklama Büyük Ses Getirir!

Nihat Doğan hakkında öyle bir detay ortaya çıktı ki herkes şok olacak. Çünkü kimse böyle bir gelişme beklemiyordu bile. Güncel olarak sizlere vereceğimiz bilgiler çok önemli. Ünlü ismin fotoğraf ve videolarını çektiği iddia edildi.

Nihat Doğan Kimin Fotoğraflarını Gizlice Çekti? Bu Açıklama Büyük Ses Getirir!

3 Eylül 2022 Cumartesi 12:27

Nihat Doğan ile ilgili ortaya atılan iddialar büyük ses getirdi. Öyle ki kendisinin kapı deliğinden gizlice ünlü ismin fotoğraf ve videosunu çektiği iddia ediliyor. Bu açıklama sonrasında ortalık kasıp kavrulacak. Magazin gündeminden düşmeyen Nihat Doğan, çok ilginç bir iddia ile adından söz ettiriyor.

Seyhan Soylu Açıklama Yaptı

Seyhan Soylu, açıklamasında "Buradan sormuşlar bana nihat doğan'da resimlerin yok muydu? Ben banyo yaparken gizli çekmiş. Kendi söyledi zaten biliyorsunuz. Elleri de nasır tutmuştu artık evlendi de onun için resimlerimi yırtmış. Benim evimde anahtar deliğinden fotoğraflarımı ve videomu çekti. Eğer piyasada bu fotoğraflarım çıkarsa Nihat Doğan servis etmiştir." açıklamasını yaptı. Kendisiyle ilgili bu gelişme başta olmak üzere çeşitli detaylar gündemdeki yerini aldı.

Nihat Doğan'dan Açıklama Gelmedi

Öte yandan Nihat Doğan'dan bu konuyu yalanlayacak bir açıklama gelmedi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği isimle ilgili ortaya atılan iddialar gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Bakalım ünlü türkücü bu açıklamaları yalanlayacak mı?