Nihat Doğan Cüneyt Arkın İçin "Atatürkçü Değil" Dedi! Oğlu Nihat Doğan'a Ağzının Payını Verdi!

Nihat Doğan'ın Cüneyt Arkın ile ilgili ileri geri konuşması tepki çekmişti. Cüneyt Arkın'ın oğlu Murat Arkın, yaptığı açıklama ile Nihat Doğan'a hak ettiği şekilde yanıt verdi. Sosyal medyanın konuştuğu bu haber gündemdeki yerini aldı. İşte ikili arasındaki tartışmaya dair bilinenler...

Nihat Doğan Cüneyt Arkın İçin

9 Temmuz 2022 Cumartesi 17:32

Nihat Doğan, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Beyaz TV'deki programında öyle şeyler söyledi ki sosyal medyada linç edildi. Kendisinin ifadeleri gündemdeki yerini korudu. Peki ya usta oyuncu Cüneyt Arkın ve kendisi gibi oyuncu olan oğlu için neler söyledi? Detaylarıyla birlikte sizlerle paylaşacağız.

Atatürkçülük'ten Gönderme Yaptı!

Nihat Doğan, Murat Arkın'ın babası için Atatürkçü ifadesini kullanmasının ardından tepki dolu açıklamalara imza attı. Yaptığı açıklamada “Ya kardeşim Atatürk ile Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Atatürkçü rejimle Cüneyt Arkın’ın ne alakası var? Cüneyt Arkın’ın da ben bir tane Atatürkçü filmini bilmiyorum. Cüneyt Arkın’ın Atatürkçülük’le hiçbir alakası yok” ifadesine yer verdi.

Murat Arkın Ağzının Payını Verdi!

Öte yandan Murat Arkın, yaptığı açıklama ile Nihat Doğan'a hak ettiği yanıtı verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden "Tüm takipçilerimden özür dileyerek bu paylaşımı yapıyorum. Ancak sizden gelen üzüntünüzü dile getiren binlerce mesaj sonucunda iki kelime etmeye karar verdim. Nihat’çım, bu söylediklerinden kesinlikle seni suçlu tutmuyorum. Üç tane kaset çıkarmaya çalışırken 100 yıllık Türk Sineması’nın 50 yılına emek vermiş Cüneyt Arkın’ı fark etmemiş olmak senin suçun değil. Cüneyt Arkın sadece filmlerinde değil olağan hayatında da ezilenin mazlumun yanında yer alırken tecavüze uğrayıp katledilen gencecik bir kız ardından “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız” demen de senin suçun değil." açıklamasında bulundu.