Nihal Candan Ortalığını Fena Karıştırdı! Nihal Candan Namaz Hakkında Dedikleri Olay Oldu!

Nihal Candan, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu sefer üstsüz veya dekolteli fotoğrafları ile değildi. Namaz hakkındaki görüşlerini duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Takipçilerini adeta çıldırttı. Sosyal medyanın gündemine düştü. İşte yaptığı paylaşıma dair detaylar...

Nihal Candan Ortalığını Fena Karıştırdı! Nihal Candan Namaz Hakkında Dedikleri Olay Oldu!

26 Mart 2022 Cumartesi 14:20

Nihal Candan, genel olarak üstsüz fotoğrafları ile gündem oluyor. Yaptığı dekolteli paylaşımlardan ötürü tepki çektiğini de söyleyebiliriz. Yine de ünlü ismin milyonlara hitap ettiğini biliyoruz. Moda programları ile adından söz ettiren Nihal Candan, yıllar içerisinde çeşitli girişimlerle geçimini sağlamakta. Ayrıca sosyal medya üzerinden de bazı reklamlar yaparak para kazandığı belirtiliyor. Şimdi ise gündeme bomba gibi düşecek bir açıklamada bulundu. Nihal Candan'ın söylediklerini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedim.

Namaz İçin Neler Söyledi?

Nihal Candan, yaptığı açıklamada namazın spora ve sağlığa etkisine değindi. Candan, ''Medikal egzersiz dediğimiz, günlük yapılması gereken kas ve eklem yapımız için stretching. İç organlarımızın çalışmasına yardımcı duruşlar. Ama biri öğreti, namaz, ibadet. Özünde konu, manevi doygunluk ve hakikat'' açıklamasında bulundu.

Takipçileri Çıldırdı!

Önce takipçileri daha sonra sosyal medyadaki kullanıcılar bu duruma tepkisiz kalmadı. Yaptıkları açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Candan'a yüklendiler. Nihal Candan'ın daha önce Survivor'a katılması yönünde teklif aldığını ancak kabul etmediği biliniyor.