Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya Noktayı Koydu! Neslihan Atagül Resmen Duyurdu!

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk arasında yaşananlar dikkat çekmişti. İkilinin bir anda samimiyet kurması ve bunun videoya yansıması sosyal medyaya bomba gibi düştü. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun ayrılacağı bile iddia edildi. Peki Serra Arıtürk'ün sevgilisi kim? Kadir Doğulu eşini aldattı mı?

Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'ya Noktayı Koydu! Neslihan Atagül Resmen Duyurdu!

10 Aralık 2021 Cuma 18:34

Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk arasında bir şeyler yaşandığı iddia edilmekteydi. Kanal D'de yayınlanan ve daha sonra final yapan Aşkın Tarifi dizisindeki gelişmeler çok ediyordu. Dizi çekimlerinin yanı sıra kamera arkası görüntülerinde ikilinin samimi görüntüleri yayınlanmıştı. Neslihan Atagül'ün eşine tepki gösterdiği iddia ediliyordu. Peki Kadir Doğulu'ya bu olaylar sorulunca kendisi neler söyledi? Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldatıyor mu? Serra Arıtürk ile Kadir Doğulu sevgili mi gibi sorular çok sık soruldu.

Kadir Doğulu'dan Aldatma Açıklaması

Ünlü oyuncu kendisine sorulan aldatma ve ihanet üzerine açıklamaları tiye aldı. Yaptığı açıklamada ihanet ettiğini ve sabah kalkınca yüzüne bakmadığı için ihanette bulunduğunu ifade etti. Ancak bu açıklamalar sosyal medyada çok daha farklı yorumlandı. Oyuncunun bu ifadesiyle birlikte, kendisinin gizlice itiraf ettiği öne sürüldü.

Serra Arıtürk'ten Şok Sözler

Serra Arıtürk ise, Kadir'e zarar vermek istemediğini ve onun ilk dizi projesinde oynama konusunda kendisine yardımcı olduğunu ifade etti. Dolayısıyla Neslihan Atagül Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk üçgeninde herhangi bir sıkıntı olmadığı düşünülüyor. Ancak samimi görüntülerden sonra bir noktada Neslihan Atagül'ün tepki gösterdiği büyük iddialar arasında yerini aldı.