Neslihan Atagül Herşeyi Boşverdi! Aklını Fikrini Tatile Verdi!

Neslihan Atagül'ün tatil paylaşımları bitmek bilmiyor. Başarılı oyuncu yakın zaman sonra yeni bir dizide oynayacak. Dolayısıyla kendisiyle ilgili merak edilen gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Sosyal medyadaki fotoğrafları ile herkesin beğenisini kazandı diyebiliriz. Söz konusu gelişme herkesi şaşırtacak.

Neslihan Atagül Herşeyi Boşverdi! Aklını Fikrini Tatile Verdi!

2 Nisan 2022 Cumartesi 21:27

Neslihan Atagül, yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Aynı zamanda daha önce çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekte. Başarılı oyuncu bir süredir dizilerde performans sergilemiyor. Sefirin Kızı'ndan sonra kendisini ekranlarda göremedik. Bu yüzden yeni dizisinde neler yapacağı merak konusu haline geldi.

Tatil Fotoğraflarını Paylaştı

Daha önceden çektirdiği tatil fotoğraflarını paylaşan Neslihan Atagül, bu paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Eşi ile gittiği tatilde o kadar çok eğlendi ki geçmişi fazlasıyla özlüyor. O zamanlara dönmek istediğini belirtti.

Gecenin Ucunda Dizisinde Oynayacak

Öte yandan başarılı oyuncunun Gecenin Ucunda dizisinde oynayacağı kesinleşti. Başrolde yer alacak ünlü ismin uzun zaman sonra ekranlara dönecek olması sevindirdi. Kendisinin sergileyeceği başarılı performans şimdiden merak ediliyor. Oyuncunun ve eşinin sahip olduğu yapım şirketinin dizi ile ilgili çalışma yaptığını da belirtelim. Bu nedenle ortaya çıkacak eserin bir kısmı Neslihan Atagül'ü de ilgilendiriyor. Bakalım dizi nerede yayınlanacak ve dizinin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül'e kimler eşlik edecek?