Neslihan Atagül Aylar Sonra Tekrar Ekranlara Geri Dönüyor! İşte Neslihan Atagül'ün Yeni Projesi!

Neslihan Atagül'ün yeni bir sinema filmi projesi ile hayranlarına müjde verdiği öğrenildi. Oyuncunun hangi filmde oynayacağı ise belli oldu. Kendisine başrolde kim eşlik edecek? Sefirin Kızı'ndan sonra bir süredir ekranlarda yoktu. Dolayısıyla bu gelişme olumlu karşılandı.

Neslihan Atagül Aylar Sonra Tekrar Ekranlara Geri Dönüyor! İşte Neslihan Atagül'ün Yeni Projesi!

12 Mayıs 2022 Perşembe 21:05

Neslihan Atagül, yaptığı açıklama ile hayranlarını sevindirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü oyuncu, Star TV'de yayınlanmış olan Sefirin Kızı dizisinden sonra ekranlarda gözükmemişti. Dolayısıyla ünlü isim hakkında ortaya çıkan bu detay heyecanlandırdı. Çünkü kendisi artık bir filmde oynayacak. Sinema filminin çekimine ilişkin güncel bilgiler ve filmdeki karakterini sizlerle paylaşacağız.

Hangi Karakteri  Canlandıracak?

Neslihan Atagül'ün hayat vereceği karakter belli oldu. Ah Belinda filmine oynayacak ünlü isim, dikkatleri fazlasıyla üzerine çekti. Sevilay karakteri ile karşımıza çıkacak. Film çekimlerinin ne zaman sona ereceği de merak edildi. Oyuncuya başrolde eşlik edecek isim de belli oldu.

Necip Memili ile Oynayacak!

Neslihan Atagül, Necip Memili ile beraber oynayacak. Başroldeki arkadaşının deneyimli olması film açısından oldukça önemli. Haziran ayı sonuna doğru film çekiminin bitmesi bekleniyor. Neslihan Atagül hayranları ise heyecanla güncel gelişmeleri beklemekte. Dolayısıyla merak edilenler ve çok daha fazlası gündemimizde yer alacak.