Nejat İşler'den Üzücü Haber Geldi! O Görüntüler Basına Sızdı!

Nejat İşler, sarhoş olarak görüntülendi ve çok ilginç anlar yaşandı. Taksiye binerken dahi yere düşen ünlü isim, yanında bir kadınla görüntülendi. Peki Nejat İşler kiminle aşk yaşıyor? Yürümekte zorluk çeken ünlü isim hakkında güncel gelişmelere yer verdik. İşte detaylarıyla birlikte Nejat İşler'in ayakta duramadığı o gece...

Nejat İşler'den Üzücü Haber Geldi! O Görüntüler Basına Sızdı!

15 Nisan 2022 Cuma 21:24

Nejat İşler, geçtiğimiz gece mekan çıkışında alkollü halde görüntülendi. Yürümekte zorluk çektiği belirtilen ünlü oyuncu, kız arkadaşıyla taksiye bindi. O anlar saniye saniye çekildi. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte Nejat İşler sosyal medyada konuşuldu. Kendisinin ayakta dahi zor durması bir süre magazin gündeminde yer edecek.

Yanındaki Kadın da Kim?

Nejat İşler'in yeni bir aşka yelken açıp açmadığı merak edildi. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte ünlü oyuncu hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Kendisinin sevgilisi olduğu ve bir süredir birliktelik yaşadıkları da düşünülüyor. Ancak henüz ünlü isimden bir açıklama gelmiş değil.

Çok Sarhoştu!

Öte yandan Nejat İşler daha önce bu kadar sarhoş görülmemişti. Hal böyle olunca herkes güncel gelişmelere ilişkin merak edilenleri sordu. Sevilen oyuncu hakkında başka bir detay ortaya çıkması halinde sizlerle paylaşacağız. Nejat İşler, sosyal medya hesabından geceye dair yaşananlarla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapar mı bilinmiyor.