Nejat İşler Cumhurbaşkanı Adaylarını Paylaştı! Sosyal Medya Resmen Ayağa Kalktı! Nejat İşler Anında Kaldırdı!

Nejat İşler, gündeme bomba gibi düşen açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Ünlü isim, son zamanlara damgasını vuran bir açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanlığı adayını açıklarken kimlerin ismini verdi? İşte ünlü oyuncunun belirlediği adaylar ve sonrasında gelen tepkiler...

Nejat İşler Cumhurbaşkanı Adaylarını Paylaştı! Sosyal Medya Resmen Ayağa Kalktı! Nejat İşler Anında Kaldırdı!

7 Temmuz 2022 Perşembe 20:34

Nejat İşler, yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Son zamanlarda seçimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki ünlü isim, yaptığı açıklama ile gündeme dahil oldu. Peki hangi adayları Cumhurbaşkanlığı'nda görmek istediğini belirtti? İşte paylaşımıyla birlikte dikkat çeken hareket ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı!

Nejat İşler, Cumhurbaşkanı adayı olarak yaptığı açıklamada üç isim verdi. Ünlü isim, "Memleketinin insanlarından korkanlardan olmayın! Al sana ilk 3 cumhurbaşkanı adayım: Canan Kaftancıoğlu, Alper Taş, Selahattin Demirtaş. Zoruna giden böbrek taşlarına baktırsın." paylaşımını yaptı. Kısa süre içerisinde pek çok kişi paylaşımına yorum attı.

Tepki Gelince Sildi!

Öte yandan tepki dolu yorumlar gelince yaptığı paylaşımı silmek zorunda kaldı. Üstelik kendisine ağır şekilde konuşan bazı kullanıcılar için de "Canımın içi, Türk Ceza Kanunu'nda değişiklikler yapıldı. Seni iki dakikada evinden alabilirler. Sadece attığın ya da paylaştığın tweet için. Ben şikayetçi olmam da, kamu davasına giriyor. Dikkat et" yorumunu yaptı.