Mustafa Sandal'dan Evlilik Haberi Geldi! Hayranları Hem Şaşırdı Hemde Sevindi! Mustafa Sandal Kiminle Evleniyor?

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup arasındaki ilişki büyük dikkat çekiyor. İkilinin yakın zamanda evleneceği belirtildi. Düğün tarihi belli oldu ve ne zaman nikah kıyacakları açıklandı. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak. Mustafa Sandal yeniden evlenmeye hazırlanıyor...

Mustafa Sandal'dan Evlilik Haberi Geldi! Hayranları Hem Şaşırdı Hemde Sevindi! Mustafa Sandal Kiminle Evleniyor?

7 Mayıs 2022 Cumartesi 14:43

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, Şubat 2022'de nişanlanmıştı. İkilinin evlilik için hazırlıklara başladığı belirtildi. Peki ne zaman evlenecekleri kesinleşti mi? Yurt dışında evlenecekleri vurgulanıyor. Dolayısıyla pek çok kişi evlilik tarihine ilişkin detayları merak etti. Aile üyeleri ile ayrı bir tören yapılacağı belirtiliyor. Güzel bir yerde evlenmek için harekete geçtiler. Bu nedenle durakları romantizmin de etkili olduğu İtalya olacak.
İtalya Roma'da Evlilik Var!
İtalya'nın Roma şehrinde evlenecek olan çiftin 3 Haziran 2022'de nikah kıyacakları öğrenildi. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında ikili hakkında daha ne gibi gelişmeler yaşanacak merak ediliyor. 10 Haziran 2022'de ise Marmaris'te aile arasında bir törenin yapılması bekleniyor.
Babadan Jest Haberi!
Melis Sütşurup'un babası Cihan Sütşurup'un düğün masraflarını karşılayacağı öğrenildi. Başta Mustafa Sandal bu masrafların karşılanmasını kabul etmemişti. Ancak ısrarlar sonucunda bu masrafların karşılanmasına göz yumacağı belirtiliyor. Dolayısıyla çiftin yanı sıra Melis Sütşurup'un babasından da sevindiren haber gelmiş oldu.