Mustafa Sandal Beklenmedik Şekilde Roma'da Evlendi! Türkiye'de de Düğün Yapakmış!

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un evlendiği bilgisi geldi. İkilinin yurt dışında evlenmesi heyecanlandırdı. Bundan sonraki süreçte ise Türkiye'ye dönerek düğün yapacaklar. İşte çiftin mutluluk pozları ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı bile. Ünlü sanatçı oldukça mutlu görünüyor.

Mustafa Sandal Beklenmedik Şekilde Roma'da Evlendi! Türkiye'de de Düğün Yapakmış!

5 Haziran 2022 Pazar 18:25

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, dikkatleri üzerine çeken bir açıklamada bulundu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü ismin evlendiği öğrenildi. Paylaşılan fotoğraflarla birlikte çeşitli detaylar merak edildi. İşte Mustafa Sandal'ın evliliğine dair bazı fotoğraflarla birlikte düğün planlaması haberimizde. Melis Sütşurup ile uzun süredir ilişkisi bulunan sanatçı, herkesi heyecanlandırdı.

İtalya'da Evlendiler!

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup çiftinin İtalya'da evlendiği öğrenildi. Şimdi ise düğünün ne zaman yapılacağı soruluyor. Söz konusu gelişmeler ışığında merak edilenler yanıt buluyor. İkilinin oldukça mutlu olduğu görüldü. Bir süredir bu anı bekliyorlardı. Hayatlarını birleştirme kararını bir anda almadılar.

Marmaris'te Düğün Yapacaklar!

11 Haziran'da ise Marmaris'te düğün yapacakları ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında gözler düğüne çevrilecek. Bakalım vakit geldiğinde ortaya nasıl bir görsel şölen çıkacak. Çift, en mutlu gününe ailesini ve sevdiklerini davet etti.