Murat Övüç'ün Hangi Ülkede kiminle Evleneceği Belli Oldu! Murat Övüç'ün Düğünü Ne Zaman?

Murat Övüç evliliğe mi hazırlanıyor? Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etmekte. Çeyizle ilgili düşüncelerini paylaşan Murat Övüç, sevgilisi ile olan fotoğrafını da hikayesine ekleyince olanlar oldu. Peki ikili hangi ülkede evlenmeyi planlıyor? Eğer bir aksilik olmazsa eşcinsel evliliğe izin veren yerde hayatlarını birleştirecekler.

Murat Övüç'ün Hangi Ülkede kiminle Evleneceği Belli Oldu! Murat Övüç'ün Düğünü Ne Zaman?

28 Mart 2022 Pazartesi 14:14

Murat Övüç, yaptığı şaşırtıcı açıklamalarıyla gündeme gelen bir fenomen. Aynı zamanda tepki videoları ile de kısa süre içerisinde büyük üne kavuştu. Kendisinin açıklamaları bir yana bu sefer bomba gibi bir paylaşım yaptı. Sosyal medya kullanıcılarına çeyizle ilgili video çekti ve evlenmeye hazır olduğu mesajını verdi. Peki bu gelişme ile birlikte neler yaşandı? Ünlü fenomen hangi ülkede evlenecek?

Hangi Ülkede Evleneceği Merak Ediliyor

Eşcinsel evliliğe izin veren bir yerde erkek arkadaşıyla hayatını birleştirmesi beklenmekte. Daha önce birlikte çok fazla fotoğraf paylaşmadığı sevgilisi ile geçtiğimiz günlerde görüntülenmişti. Haliyle bu duruma çok şaşırıldı. Sır gibi saklamak zorunda olduğu sevgilisini artık paylaşmayı sürdürüyor. Peki ikili gerçekten evlenecek mi?

Çeyiz Videoları Reklam Çıktı!

Murat Övüç'ün paylaşmış olduğu çeyiz videolarının reklam çıkması şaşırttı. Bu gelişme sonrasında herkesin gözü çeyiz reklamlarındaydı. Çeyiz hizmeti veren bir şirket ile anlaştığı haberi geldi. Sosyal medya kullanıcıları bu heyecanlandıran gelişmenin reklamdan ibaret olduğunu anlayınca kendisine tepki gösterdi.