Murat Kekilli Sosyal Medyada Linç Edildi! Bülent Ersoy'a Bulaşınca Olanlar Oldu!

Murat Kekilli, konser esnasında gaf üstüne gaf yaptı. Bülent Ersoy ile ilgili söylediği kelimeyi duyanlar tepkisini ortaya koydu. Sosyal medyada linç edilen Kekilli, yaptığı hatayı sonradan fark ederek özrünü diledi. Peki o anlarda neler yaşandı? İşte Murat Kekilli'nin Diva için söyledikleri...

Murat Kekilli Sosyal Medyada Linç Edildi! Bülent Ersoy'a Bulaşınca Olanlar Oldu!

25 Temmuz 2022 Pazartesi 18:28

Murat Kekilli, verdiği konserde çeşitli parçalarını seslendirdi. Öte yandan yaptığı açıklama ile hem bir gafa imzasını attı hem de tepki çekti. Sosyal medyada pek çok kişinin Murat Kekilli hakkında olumsuz yorum attığını görüyoruz. Kendisinin yaptığının saygısızlık olduğunu ifade eden çok sayıda kullanıcı vardı. Tepkileri üzerine çeken ünlü isimden gelen açıklama ise şaşırttı.

Bülent Ersoy'u Taklit Etti!

Murat Kekilli, Bülent Ersoy hakkındaki açıklamaları ile dikkat çekti. Öncesinde Müslüm Gürses'i taklit etti ancak Bülent Ersoy için öyle bir şey söyledi ki herkes şaşırdı. Açıklamasında "Ama İç Anadolu'da farklı söylenmeye başlandı. Karadeniz'dekiler farklı söylemeye başladı parçayı, Trakya'dakiler farklı söylemeye başladı. Bu da bana enteresan fikirler öğretti. Ne gibi? Mesela dedim ki, bu Kara Gözlüm parçasını yaşasaydı rahmetli Müslüm Gürses nasıl okurdu diye" ifadesine yer verdikten sonra Müslüm Gürses ve Bülent Ersoy'u taklit etti.

Diva İçin Rahmetli Dedi!

Murat Kekilli, Diva için "rahmetli"ifadesini kullandı. Sonrasında ise "pardon" diyerek iki defa pişmanlığını dile getirdi. Ancak yine de sosyal medyanın lincinden kurtulamadı.