Murat Dalkılıç'ın Damarına Fena Bastılar! Murat Dalkılıç, Merve Boğulur ve Hande Erçel Hakkında Neler Söyledi Neler...

Murat Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur öyle bir isimle birlikte oldu ki görenler şaşırdı. Dalkılıç'ın biricik dostuyla sevgili olduğu açıklandı. Murat Dalkılıç'ın ikilinin ilişkisiyle ilgili açıklaması ise dikkat çekti. Son zamanların en çok konuşulan magazin konularından biri haline geldi.

Murat Dalkılıç'ın Damarına Fena Bastılar! Murat Dalkılıç, Merve Boğulur ve Hande Erçel Hakkında Neler Söyledi Neler...

3 Mart 2022 Perşembe 20:15

Murat Dalkılıç, geçmiş ilişkileri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Başarılı sanatçının eski eşi Merve Boluğur'un yeni sevgilisi herkesi şaşırttı. Dalkılıç'ın yakın arkadaşı Emre Kaya ile sevgili olduğu öğrenildi. Kendisine bu soru sorulduğunda ise önemli bir açıklamada bulundu.

Dalkılıç Eski Arkadaşına Kızgın mı?

Murat Dalkılıç'a Merve Boluğur ve Emre Kaya ilişkisine yönelik ne düşündüğü soruldu. Herhangi bir dargınlık hissedip hissetmediği de merak edildi. Ancak  "Emre benim sevdiğim bir arkadaşım. Keza Merve'yi de severim. Onların mutlu olmasını isterim. Bana laf söylemek düşmez. Kendilerine mutluluklar diliyorum" açıklamasında bulunarak gayet medeni bir şekilde yaklaşmayı tercih etti.

Emre Kaya Düğününe Gelmişti!

Merve Boluğur ile Murat Dalkılıç evlenirken, Emre Kaya'nın düğüne geldiği biliniyor. Sosyal medya kullanıcıları ise ünlü şarkıcıya tepki gösterdi. Yorumlardan birinde "bu kadar yakın arkadaşken nasıl olur da arkadaşının eski eşiyle sevgili olursun" yazmaktaydı. Sosyal medya bunu bir süre daha konuşacakmış gibi duruyor. Ancak magazin gündemi o kadar çalkantılı ve hızlı ilerliyor ki bu konu da yakından unutulacaktır.