Murat Boz Suskunluğunu Bozarak Sosyal Medya Üzerinden İsyan Etti!

Murat Boz, sosyal medya üzerinden gelen zamlar sonrasında paylaşım yaptı. Ünlüler gelen zamlardan sonra paylaşımlarını sağlayarak tepkilerini gösteriyor. Bu sayede çağrı yaparak zamların geri alınmasını istiyor. Tepki gösteren ünlüler arasında Murat Boz da yer aldı. Yayınlanan paylaşımda neler yer alıyordu? Sosyal medya üzerinden ne paylaştı? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Murat Boz Suskunluğunu Bozarak Sosyal Medya Üzerinden İsyan Etti!

8 Şubat 2022 Salı 18:41

2022 yılında gelen zamlar sonrası vatandaşların tepkisi oldukça yüksek olmuştu. Yaşanan süreçte bu duruma ünlüler de paylaşımlarını dile getirmeye başladı. Elektrik ve doğalgaz zamlarıyla ilgili olarak paylaşım yapan ünlüler Seray Sever, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Yeşil Salkım, Serkan Kaya, Gülse Birsel, Gürgen Öz, Oğuzhan Uğur ve İdo Tatlıses gibi ünlüler büyük tepkiler gelmişti.

Murat Boz Hikaye Paylaşımı

Murat Boz Instagram hesabından paylaşım sağlayarak yaptığı paylaşım olarak “Zamlar Geri Alınsın” ve "Hayat pahalılığı üstüne elektriğe ve doğalgaza gelen akıl almaz yükseklikteki zamlar nefes aldırmaz oldu insanlara... Zamlar geri alınsın" paylaşımı yaptı. Gelen zamlardan sonra birçok ünlüden de bu tür paylaşımlar yapılarak çağrılarda bulunuyor.

Murat Instagram Hesabı Nedir?

Murat Boz Instagram hesabı muratboz kullanıcı adıyla yer alıyor. Ünlü sanatçının 11 milyon takipçisi bulunuyor. Aktif olarak kullanan hesabını hayranlarıyla özen anlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor. Ortalama olarak paylaşımlarında 100 bin üzerinde beğeni olarak sağlıyor. Şu ana kadar 900’den fazla paylaşımı bulunan ünlü oyuncunun hayranlarıyla etkileşimde bulunmayı da sağlıyor.