Müge Anlı'nın Babası Hakkında Şok Detaylar Ortaya Çıktı! Duyan Kaçacak Yer Aradı!

Müge Anlı ve babası hakkında öyle iddialar ortaya atıldı ki büyük ses getirecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Şimdi ise merak edilen sorular tek tek yanıt buluyor. Müge Anlı ve babası hakkında bilinmeyenler açıklandı.

Müge Anlı'nın Babası Hakkında Şok Detaylar Ortaya Çıktı! Duyan Kaçacak Yer Aradı!

3 Ağustos 2022 Çarşamba 21:07

Onur Akay, sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki Müge Anlı'nın babası olan İhsan Anlı ile neden görüşmediği merak ediliyordu. 29 yıldır görüşmediği iddiası ise büyük bir yankı uyandırdı. Programda babasından söz etmemesi ve genel olarak annesi üzerinden örnek vermesi ise dikkat çekmişti. Onur Akay'ın açıklamaları çok konuşulacak.

Prostat Kanserine Yakalandı!

Baba İhsan Anlı, iddialara göre prostat kanserine yakalandı ve çocuklarıyla görüşmek istedi. Ancak Müge Anlı ve kardeşleri bu isteği reddetti. Sonrasında ise KOAH teşhisi konulan babanın sağlık durumu daha da kötüye gitti.

Dedesinden Haberi Yokmuş

Öte yandan Onur Akay, yaptığı açıklamada "Zaten Lidya küçükken Adnan Şenses’i dedesi zannedermiş! Müge Anlı’nın programlarını izleyenler bilir. Anlı’nın, programlarında babasından hiç söz etmemesi ve annesinden sürekli söz etmesi her zaman dikkat çeker. Yakın çevreden öğrendiğime göre, Müge Anlı’nın annesi Ayten Sevinç, Müge Anlı’yı ve kardeşlerini babaları ile görüştürmemiş." ifadesine yer verdi.