Midyeci Ahmet'ten Üzen Haber Geldi! Midyeci Ahmet mi Haklı Yoksa Eski Eşi mi?

Midyeci Ahmet'in eşi ile boşandığı öğrenilmişti. Şimdi ise boşandıktan sonra devrettiği merkez şubeye mal gönderimini durdurdu. Eski eşi Deniz Çelebi öyle iddialarda bulundu ki herkes şaşırdı. Midyeci Ahmet'in yaptıkları karşısında sosyal medya çalkalanmışa benziyor.

Midyeci Ahmet'ten Üzen Haber Geldi! Midyeci Ahmet mi Haklı Yoksa Eski Eşi mi?

6 Nisan 2022 Çarşamba 21:22

Midyeci Ahmet, 23 Kasım 2021 tarihinde Deniz Çelebi ile 10 yıllık evliliklerini noktaladı. Anlaşmalı şekilde boşanan ikili, Deniz Çelebi'nin merkez şubeyi almasıyla birlikte sağlandı. Ancak Ahmet Çiçek, iddialara göre merkez şubeyi eski eşine devrettikten sonra kendisi karşı caddeye bir şube açtı. Üstelik artık eski şube ile bir bağlantısı kalmadığını da duyurdu.

Mal Göndermeyi Kesti!

Deniz Çelebi'nin sahibi olduğu dükkana mal vermeyi kestiği öğrenildi. 9 gün boyunca aktarım sağlandı ancak sonrasında mal gönderimini durdurdu. Bu gelişmelerle birlikte neler yaşanacağı merak konusu haline geldi. Midyeci Ahmet olarak bilinen Ahmet Çiçek'in bu hamlesi sosyal medyayı şaşırttı.

Midyeleriyle Ünlü Oldu!

Öte yandan Midyeci Ahmet'e ait birçok şubenin olduğu biliniyor. Türkiye çapında lezzetli ve kaliteli midyelerin satışı konusunda markanın bir numaraya kadar yükseldiği görüldü. Hal böyle olunca Midyeci Ahmet'i tanıyan milyonlar bu haberle yakından ilgilendi. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası için haber sitemizi takip edebilirsiniz. Şaşırtıcı detaylardan sonra Ahmet Çiçek'ten eski eşinin iddialarına yönelik bir açıklama gelecek mi göreceğiz.