Meryem Uzerli'nin Hayatını Anlatan Film Detayı Açıklandı!

Meryem Uzerli ile ilgili müjdeli haber verildi. Oyuncu, kendi filminin çıkacağını söyledi. Peki ya filmle ilgili neler biliyoruz? Disney Plus'taki yeni dizisiyle ilgili de bazı gelişmeler yaşandı. Oyuncudan gelen bomba açıklamalar gündemdeki yerini aldı. İşte güzel ismin yeni projesi...

Meryem Uzerli'nin Hayatını Anlatan Film Detayı Açıklandı!

17 Haziran 2022 Cuma 16:31

Meryem Uzerli'nin hayatı film olacak. Güzel oyuncu, yaptığı açıklama ile büyük müjdeyi duyurdu. Öte yandan Disney Plus'taki Ru dizisinde oynayacağını da biliyoruz. Oyuncuya dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Ru İçin Hazırlanıyor!

Disney Plus dizisi olan Ru için hazırlıklarını sürdüren güzel oyuncu, bu noktada hangi oyuncu ile başrol oynayacağını merak etmekte. Henüz netleşen bir şey olmadığını biliyoruz. Oyuncunun dizide kendisinden yaşça küçük olan bir adamla olan ilişkisini anlatan kadına hayat vereceğini söyleyelim. Dizi oldukça farklı bir etkiye sahip.

Kendi Filminin Müjdesini Verdi!

Öte yandan Meryem Uzerli'nin kendi filmi çıkıyor. Bu güzel haberin hemen ardından neler yaşanacağı da merak edildi. Oyuncu, yaptığı açıklamada  “Birinin hayatını oynamak bambaşka bir heyecan. Ama ilk önce benim hayatımı oynayacağım. Onun için anlaştık, netleştik” sözlerine yer verdi. Bakalım filmi ne zaman çıkacak ve izleyiciler bu filmi nasıl karşılayacak göreceğiz.