Merve Özbey'ın İkinci Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu! Merve Özbey'ın Çocuğunun Cinsiyeti Nedir?

Merve Özbey'den gelen hamilelik paylaşımı çok sevindirmişti. Şimdi ise yeni bebekleriyle ilgili cinsiyet haberi ortaya çıktı. Cinsiyetinin ne olduğu duyuruldu. Özbey'i severek takip eden hayranları ise bu habere çok sevindi. Bebeğin adını ne koyacakları da merak ediliyor. İş insanı eşi Kenan Koçak ile bunu düşünüyorlar...

Merve Özbey'ın İkinci Çocuğunun Cinsiyeti Belli Oldu! Merve Özbey'ın Çocuğunun Cinsiyeti Nedir?

19 Mart 2022 Cumartesi 18:22

Merve Özbey, Kenan Koçak ile olan evliliği ile de gündeme gelmekte. Geçtiğimiz yıl bebeğini kucağına alan şarkıcı, şu sıralar 4 aylık hamile. Cinsiyeti ise çok merak ediliyor. Kendisini yakından takip eden hayranları da bir açıklama beklemekte. Öyle bir müjdeli haber verildi ki herkes şaşırdı. Peki başarılı sanatçının bebeğinin cinsiyeti nedir?

Sosyal Medyadan Paylaştı!

Ünlü ismin karnındaki bebeğin cinsiyeti erkek olarak açıklandı. Böylelikle bir kız bir erkek çocukları olacak. Çiftin keyfine diyecek yok. Oldukça güzel zamanlar geçiriyorlar. İkilinin bir yandan iş bir yandan da ailelerine vakit ayırması takdirle karşılandı.

Çocuğun Adını Ne Koyacaklar?

Öte yandan çocuklarının adını ne koyacakları da merak edilmekte. Bu konuda henüz düşünme aşamasında olduklarını söyleyelim. Bebeğin cinsiyeti yeni belli oldu ve yakında koyacakları isimle ilgili paylaşım da yapabilirler. 4 aylık bebeğin doğumuna ise ortalama 5 aylık bir zaman dilimi kaldı. Merve Özbey hayranları, bebekle ilgili güzel gelişmeleri bekliyor.