Merve Dizdar Ceyda Düvenci'nin Programında Her Şeyi İtiraf Etti! Boşanma Sorusu Şok Etti!

Merve Dizdar, yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Gürhan Altundaşar ile olan boşanması da soruldu. Ceyda Düvenci'nin programında öyle şeyler söyledi ki herkes şok oldu kaldı. Bambaşka Sohbetler programında yerini alan ünlü isim, yine gündeme oturmayı başardı.

Merve Dizdar Ceyda Düvenci'nin Programında Her Şeyi İtiraf Etti! Boşanma Sorusu Şok Etti!

7 Eylül 2022 Çarşamba 12:30

Merve Dizdar, Ceyda Düvenci'nin programına katıldı ve kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtladı. Başarılı oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinden sonra büyük bir çıkış yakaladı. Oyuncu ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki nasıl bir açıklamada bulundu? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Masumlar Apartmanı Detayı Şaşırttı

Ceyda Düvenci'den gelen "hiç psikolojik destek aldın mı" sorusuna ithafen Merve Dizdar: "Evet, aldım. Bir gün evde perdelerim kapalı oturuyorum, her zaman perdelerimi açarım güneş girsin diye. Prodüksiyon beni alıncaya kadar öyle oturmuşum, gitmişim, Ezgi de ben de Birkan da hepimiz dağılmışız. Ehliyetimi bile Masumlar Apartmanı'ndan sonra aldım. Arabayı aldım, garip bir özgürlük hissettim"  açıklamasını yaptı

Eski Eşi Hakkında Konuştu

Öte yandan Merve Dizdar, eski eşi Gürhan Altundaşar hakkında da çeşitli ifadelere yer verdi. Açıklamasında 'Ünlü olduğu için ayrıldı' dediler. Gürhan şu hayatta en güvendiğim insanlardan biri"  dedi. Dolayısıyla ikilinin arasından su sızmadığı ve boşanmış olmalarına rağmen aralarının iyi olduğu tahmin ediliyor.