Merve Boluğur Tüm Gemileri Yakarak Aşk Hayatına Geri Döndü! Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu!

Uzun süredir Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Merve Boluğur, objektif karşısında verdiği pozlarla gözleri üzerine çekti. Derin yırtmaç dekoltesiyle poz veren güzel oyuncu, hayranlarından yoğun ilgi gördü. 34 yaşındaki Merve Boluğur, sosyal medya hesabında paylaştığı gönderilerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Merve Boluğur Tüm Gemileri Yakarak Aşk Hayatına Geri Döndü! Sosyal Medya Paylaşımları Gündem Oldu!

15 Ocak 2022 Cumartesi 14:52

Her paylaşımı olay olan güzel oyuncu, gönderilerine yeni pozlar ekledi. Dün akşam bir davete katılan Merve Boluğur, bacak ve sırt dekolteli transparan elbisesi ile hayranlarından yoğun ilgi gördü. Fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa süre içerisinde binlerce yorum ve beğeni aldı. Güzel oyuncunun meslektaşı Nergis Kumbasar ise o çok konuşulan gönderilere nazar boncuğu emojisi ile cevap verdi.

Merve Boluğur Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra aşk hayatıyla da gündeme gelen Merve Boluğur, yeni sevgilisi Erkan Şen hakkında açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, ‘’Erkan bana çok değer veren bir adam. Konuşmayı değil, yaşamayı seviyorum. Şu an çok mutluyum. Umarım mutluluğum daim olarak artar. Projelerimle ilgili ayrı isteklerimde var. Bakalım hayat neler gösterecek?’’ dedi.

‘’Hayata Bir Kere Geliyoruz’’

Muhabirlerin sorularına cevap veren Boluğur, ‘’Yeni bir şarkı çalışmasına başladım. Çok yakında sözleri bana ait olan bir şarkı çıkarıyorum. Dizi teklifleri de geliyor ama ben reddediyorum. Bu hayata bir kere geliyoruz. Asıl isteğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak.’’ ifadelerini kullandı.