Merve Boluğur Kaybetmeye Devam Ediyor! Bu Seferki Sadece 3 Ay Sürdü!

Uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşayan Merve Boluğur, herhangi bir projeyle ekranlarda da yer almıyordu. Yaklaşık 3 aydır işletmeci Erkan Şen ile aşk yaşadığı bilinen Boluğur, bu sefer magazin gündemine bomba gibi düştü.

Merve Boluğur Kaybetmeye Devam Ediyor! Bu Seferki Sadece 3 Ay Sürdü!

22 Ocak 2022 Cumartesi 17:28

Merve Boluğur, aradığı aşkı yine bulamadı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Erkan Şen, röportajında, ‘’İlişki bitmiştir.’’ ifadesini kullandı. Merve Boluğur tarafından hiçbir açıklama gelmezken çiftin ayrıldığı net olarak anlaşıldı.

Merve Boluğur’un İlişkisi Çok Kısa Sürdü!

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve müzik çalışmalarına devam eden Merve Boluğur, aşk hayatıyla magazin gündemini fazlasıyla karıştırıyordu. Son dönemde aşk yaşadığı işletmeci sevgilisiyle de aradığı saadeti bulamadı. Sevgilisini sürekli dile getiren Boluğur, geçenlerde bir mekandan çıkarken, ‘’Tatlı sürprizler yapan özetle eril, enerjisi çok yüksek ve kumral bir adam. Ben onu çok seviyorum.’’ ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fakat Merve Boluğur’un Erken Şen ile olan birlikteliği sadece üç ay sürdü.

Çiftin Ayrıldığı İnstagram Üzerinden Anlaşıldı!

Erkan Şen ve Merve Boluğur ayrılığının ilk sinyalleri, sosyal medya üzerinden gelmiştir. Erkan Şen, sevgilisi Merve Boluğur’u İnstagram üzerinden engellemişti. Bu adım, çiftin sevenlerini derinden üzdü. Ayrıca Erkan Şen, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzeri ilişkisi hakkında, ‘’Evet haberler doğru, ilişki bitmiştir.’’ ifadelerini kullandı. Açıklamaların ardından Boluğur’un ayrılık haberlerine nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.