Merve Boluğur Fiyatları Görünce İsyan Etti! Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki Tepkisini Belli Etti!

Merve Boluğur, Bodrum'daki restoranda öyle bir fiyat listesi paylaştı ki herkes şok oldu. En ucuz ürünün dahi 200 TL'den fazla olması şaşırttı. Tek tabaklık yiyeceklerin bu kadar yüksek fiyata satılması ünlü sanatçıyı da isyan ettirdi. İşte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve detaylar...

Merve Boluğur Fiyatları Görünce İsyan Etti! Öyle Bir Paylaşım Yaptı ki Tepkisini Belli Etti!

31 Temmuz 2022 Pazar 19:51

Merve Boluğur, son zamanlarda çıkardığı şarkı ile gündeme gelmekte. Ünlü oyuncu, kariyerine şarkıcılık ile devam etmek istiyor. Dolayısıyla bunun için elinden geleni yapmakta. Gündemde bomba etkisi yaratan gelişme ile beraber çeşitli ifadelere yer verildi.

Bodrum'da Fiyatlar Uçmuş!

Bodrum'daki fiyatları gösteren Merve Boluğur, menüdeki yüzlerce liralık ürünler için şaşırtıcı yorumda bulundu. Bu fiyatların oldukça fazla olduğunu ima etti. Çünkü bir ünlü için bile fazla olduğu belirtiliyor. Hal böyle olunca güncel fiyatlar ve dahası ortaya çıktı. Peki ya Merve Boluğur, fiyatlar için neler söyledi?

"Bu Nedir Baba Abo"

Merve Boluğur, fiyatları görünce bir anda dilini değiştirdi. Hikayesinde paylaştığı fotoğrafta 615 TL'lik ızgara deniz mahsülünü gösterdi ve "Sahne yapayım ben. Bu nedir baba abo" açıklamasında bulundu. Bu gelişme sonrasında takipçileri de kendisiyle aynı fikirdeydi. Gerçekten de kısa süre içerisinde bu kadar zamlanan fiyatlarda yerel halk burada yemek yiyemez hale geldi.