Meriç Erkan Ahu Tuğba'yı Hiç Sevmemiş! Ahu Tuğba Bunu Duyunca Küplere Bindi!

Meriç Erkan ve Ahu Tuğba aşkı sahte çıktı. Sırf programda reyting kazanmak için yapılan rol olduğu belirtildi. Meriç Erkan'ın açıklaması sonrasında Ahu Tuğba adeta çıldırdı. Öyle şeyler söyledi ki duyanlar bir kez daha yıllar öncesine gitti. İşte ikili arasındaki tartışmalar...

Meriç Erkan Ahu Tuğba'yı Hiç Sevmemiş! Ahu Tuğba Bunu Duyunca Küplere Bindi!

7 Temmuz 2022 Perşembe 23:02

Meriç Erkan ve Ahu Tuğba'nın aşkı bir zamanlar çok konuşuluyordu. Reyting rekorları kırılan programda yaşananlar gözler önüne serilmişti. Sonrasında ise pek çok kişinin dikkatini çekecek bir gelişme oldu. Meriç Erkan'ın dini bütün bir insan haline gelmesi ve artık ibadetlerine yönelmesi dikkat çekti. Yaptığı açıklamalar ile geçmiş yıllarda yaşadıklarına değindi.

Meriç Erkan'dan Bomba İtiraf

Meriç Erkan, yaptığı açıklamada Ahu Tuğba ile ilgili konuştu. Önemli ifadelere yer verdi ve aslında ona karşı zamanında hiçbir şey hissetmediğini söyledi. Yaptığı açıklamada "Doğaçlama kurgu. Sen buna aşıksın bu da seni kabul etmiyor. Kritik noktaları onlar belirliyor gerisi sana kalıyor. Bir duygu yok varmış gibi. Ahu Tuğba'ya karşı hiçbir şey yoktu. Aslında o dönemin yalancısıyım ben. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır" sözlerine yer verdi.

Ahu Tuğba Çıldırdı!

Ahu Tuğba ise bunları kendisinin de zamanında söylediğini ifade etti. Meriç Erkan'ın din ve kendi üzerinden prim yaptığını ileri sürdü. Hakkını ve iyi niyetini helal etmediğini belirtti ve tartışmaya son noktasını koydu.