Melis Sezen Bikinisiyle Nefesleri Kesti! Tatilin Tadını Çok İyi Çıkarıyor!

Melis Sezen, bikinili pozları ile gündeme geldi. Sadakatsiz'in yıldız oyuncusu, öyle paylaşımlar yaptı ki fiziğiyle nefesleri kesti. İşte Sadakatsiz'in Derin'inden yeni fotoğraflar ve yakın zamanda oynayacağı diziye dair ipuçları haberimizde yerini alacak. Ünlü isim, yine bomba gibi gelecek...

Melis Sezen Bikinisiyle Nefesleri Kesti! Tatilin Tadını Çok İyi Çıkarıyor!

14 Temmuz 2022 Perşembe 20:55

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisindeki performansı ile kariyerinin zirvesini yaşıyor. Ünlü oyuncu, yaşanan gelişme ile beraber artık tatilin tadını çıkarmakta. Dizi final yaptı ve artık önündeki projelere odaklanması gerekmekte. Bu esnada yaz aylarında tatil yapmaktan geri durmuyor. Paylaştığı fotoğraflar ise binlerce beğeni almakta. Oyuncu, kısa süre içerisinde 1 milyon takipçiyi geçti. Çünkü canlandırdığı Derin karakteri iyice popüler oldu.

Melis Sezen Nefes Kesti!

Melis Sezen, şezlongda uzanırken çektirdiği fotoğraf ile adından söz ettirdi. Ünlü oyuncunun bu hamlesi büyük ses getirecek. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Kendisinin yakın zaman sonra Disney Plus'ta bir dizi projesinde yer alacağı belirtiliyor. Henüz dizinin ismine dair detay paylaşılmasa da oyuncu yakında bir açıklama yapacaktır.

Bikinisi Çok Konuşuldu!

Öte yandan güzel oyuncunun bikinisi de çok konuşuldu. Güzel fiziği ile dikkatleri üzerine çekti. Bakalım ünlü isim yakında hangi projede sevenleri ile buluşacak? İzleyiciler, kendisinin hangi dizide yer alacağını çok merak ediyor.