Mehmet Dinçerler, Hadise'yi Hediye Yağmuruna Tuttu! Milyonluk Hediyeler Dikkat Çekti!

Mehmet Dinçerler'den gelen hediyelerin sonu bir türlü gelmiyor. Dinçerler ailesi, Hadise'ye altın bilezik aldı. Ancak bu bilezik milyon TL'yi geçen bir değere sahip. Dolayısıyla Hadise hakkında sosyal medyada çok fazla iddia ortaya atıldı. Milyon TL'lik hediyelerle gündeme gelmesi ve şatafatlı düğün hazırlığı gözden kaçmadı.

Mehmet Dinçerler, Hadise'yi Hediye Yağmuruna Tuttu! Milyonluk Hediyeler Dikkat Çekti!

23 Mart 2022 Çarşamba 19:08

Mehmet Dinçerler, 3 milyon TL'lik pırlanta yüzükten sonra önemli bir hediye daha aldı. Yakın zamanda evlenecek olan ikilinin arasında jestler bir türlü sona ermiyor. Bu sefer Dinçerler ailesinden Hadise'ye 1 milyon TL'yi geçen ve yaklaşık 75 bin dolar değerinde bir bilezik alındığı iddia edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme karşısında herkes şaşırdı.

Milyonluk Gelin Oldu!

Öte yandan sosyal medyada hadise için "milyonluk gelin" lakabı takılıyor. Dinçerler ailesinin son olarak aldığı altın bileziğin değeri dudak uçuklattı. İsteme töreni gerçekleşirken de çeşitli gelişmeler yaşandı fakat bizler bunları göremedik. Nedeni ise Hadise'nin yaptığı bir hamlede gizliydi.

Gizlilik Sözleşmesi İmzalattı

Hadise, evine kız isteme töreni için gelmeden önce çalışanları ile anlaşma imzaladı. Gizlilik anlaşmasına göre dışarıya herhangi bir medya sızdırılması halinde tazminat kazanacaktı. Dolayısıyla Hadise'nin isteme geleneğinde yaşananlar ve çeşitli olaylar hakkında bilgi sahibi olunamadı. Ancak yine de alınan hediyenin değeri şimdiden ortaya çıkmışa benziyor. Milyonluk gelin olarak bilinen Hadise, Mehmet Dinçerler ile hayatını yakın zamanda birleştirecek.