Mehmet Ali Erbil'in Kardeşi Yeşim Erbil Üzücü Haberi Duyurdu!

Yeşim Erbil, kardeşiyle ilgili önemli bir anısını anlattı. Pek çok kişi ne gibi gelişmelerin yaşandığını merak ediyordu. Aile yapılarından da söz ettiler. Peki Mehmet Ali Erbil hakkında neler biliyoruz? İşte kardeşinden şaşırtan itiraf niteliğinde açıklamalar...

Mehmet Ali Erbil'in Kardeşi Yeşim Erbil Üzücü Haberi Duyurdu!

23 Mart 2022 Çarşamba 20:32

Yeşim Erbil, katıldığı bir programda merak edilen soruları yanıtladı. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği Mehmet Ali Erbil'in kız kardeşi olarak tanınıyor. Aile yapılarını anlatan Yeşim Erbil, babasının ne kadar sert olduğundan bahsetti. Daha sonra hiç bilinmeyen detaylara girerek abisiyle ilgili unutmadığı bir olayı anlattı.

Sert Bir Ailede Büyümüşler!

Yeşim Erbil, sert bir ailede büyüklerini anlattı. Babasının ne kadar sert olduğunu söyledi. İfadesinde ''Babam çok sert, Osmanlı kafalı, değişik bir insandı. Çok güzel özellikleri olmakla birlikte, biz titrerdik. Biri tuvalete girdiğinde sifon sesini duymazsa, oturduğu yerden "Neden sifonu çekmedin?" derdi. Otobüste bir kadına yer verilmiyorsa dövüş çıkarırdı. Her an bir bomba patlayacak gibiydi evin içinde." sözlerine yer verdi.

Mehmet Ali Erbil Şaşırttı!

Mehmet Ali Erbil ise kardeşini bilerek veya istemeden yetişkin içerikli bir filme götürmüş. Yeşim Erbil bu durumu sonradan fark ettiğinde çok utandığını aktardı. Babası ise ikisini de azarlamış ve tepkisini göstermiş. Sosyal medyaya bomba gibi düşen bu açıklamanın ardından bir süre gündemde kaldı.