Mehmet Ali Erbil'den Suç Duyurusu Geldi! Ece Ronay'ı Dava Edecek!

Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil hakkındaki açıklamaları mahkemeye taşınacak. Bu hamle sonrasında Mali'nin neden dava açtığı öğrenildi. Ece Ronay'ın sözleri şaşırttı. İşte iki Tiktokçudan gelen hamleler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Mehmet Ali Erbil'den Suç Duyurusu Geldi! Ece Ronay'ı Dava Edecek!

18 Eylül 2022 Pazar 10:28

Mehmet Ali Erbil'den gelen hamle ile birlikte herkes şok oldu. Ece Ronay ile arasında problem olduğu biliniyordu. Son zamanlarda çeşitli olaylarla gündeme geldiler. Şimdi ise gelinen duruma bakacak olursak pek çok kişi şok içerisinde kalacak. Çünkü Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil için söyledikleri mahkemeye taşınacak. Mehmet Ali Erbil, bu noktada saygınlığının zedelendiği düşüncesi ile suç duyurusunda bulunacak.

Yine Davalık Oluyorlar!

Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay'ın tekrardan davalık olacağı belirtildi. Bu gelişme ile beraber Mali'den gelen hamle dikkat çekti. Şimdi ise nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Bakalım yakın zaman sonra bu noktada bir açıklama yapılması muhtemel.

Mali'ye Dilenci Demişti!

Ece Ronay, Tiktok üzerinden canlı yayına başlayan Mehmet Ali Erbil için "dilenci" ifadesini kullanmıştı. Dolayısıyla bu ifaden sonra tepki çektiği belirtildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasına yanıt vereceğiz.