Mehmet Ali Erbil Bu Sefer Aras Bulut İynemli'nin Kazancına Tepki Gösterdi!

Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda çeşitli hareketleri ile dikkat çekiyor. Ünlü bir sunucuya söylediği sözler tepki çekmişti. Şimdi ise Aras Bulut İynemli'nin bölüm başı kazancını öğrenince şaşırdı. Tepkilere bile neden oldu. Disney Plus'ın Atatürk dizisinde başrol oynayacak ünlü oyuncu ne kadar kazanacak?

Mehmet Ali Erbil Bu Sefer Aras Bulut İynemli'nin Kazancına Tepki Gösterdi!

16 Mayıs 2022 Pazartesi 19:52

Mehmet Ali Erbil, Disney Plus'ta yayın hayatına başlayacak olan Atatürk dizisi ile ilgili güncel gelişmeleri takip ediyor. Başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli için yapılan paylaşım dikkat çekti. Bir Instagram sayfasında paylaşılan bilgiye çok şaşıran Mali, şok eden yorumda bulundu. Gündeme çeşitli sözleri ile düşen ünlü isim, şimdi de tepkisiyle adından söz ettirmeyi başladı.

Bölüm Başı 700 Bin TL Alacak!

Aras Bulut İynemli'nin bölüm başı 700 bin TL alacağı öğrenildi. Disney Plus'ta yayın hayatına başlayacak olan dizi ile ilgili büyük bekleyiş sürüyor. Çünkü dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunmakta. Söz konusu diziye ilişkin merak edilenler de yanıt buluyor. Peki sevilen dizide başka kimler oynayacak? Gündeme bomba gibi düşecek bu haberle beraber dizide ünlü oyuncuya Mehmet Günsür, Songül Öden ve Emma Watson gibi isimler eşlik edecek. Emma Watson'un olması da ayrı bir sevindirdi. Böylelikle dizinin globalde de çok izleneceği tahmin ediliyor.

Mehmet Ali Erbil'den "Yuh" Temalı Yorum!

Mehmet Ali Erbil ise dizide Atatürk'e hayat verecek olan Aras Bulut İynemli'nin bölüm başı 700 bin TL alacağını öğrenince çok şaşırdı. Öyle ki sosyla medya hesabından "Yuh" diye yorum attı.