Megastar Tarkan'dan Acı Haber Geldi! Megastar Tarkan Hayranları Yasa Boğuldu!

Sesi ve sahip olduğu şarkılarla pop müziğine damgasını vuran başarılı sanatçı Tarkan, sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın en tanınan ünlü isimlerinden biri haline gelmiştir. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana adından hep söz ettiren yakışıklı sanatçı, geçtiğimiz hafta başından geçen tatsız bir olayı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Megastar Tarkan'dan Acı Haber Geldi! Megastar Tarkan Hayranları Yasa Boğuldu!

2 Şubat 2022 Çarşamba 18:26

Birçok kişinin son zamanlarda boğuştuğu koronavirüs hastalığına yakalandığını duyuran ünlü isim, yaptığı paylaşımdan sonra binlerce beğeni ve geçmiş olsun yorumu aldı. Tarkan’ın herkesten sakladığı koronavirüs hastalığı duyulduktan sonra şarkıcı paylaştığı bir notla iyi olduğunu açıkladı. ‘’İyi ki aşılıyım.’’ diyen sanatçı, üzücü haberi duyurduktan sonra yakınlarına ve takipçilerine sevgilerini sundu.

Tarkan Koronavirüse Yakalandığını Sosyal Medya Hesabı Üzerinden Duyurdu!

Pop müziğine damgasını vuran efsanevi şarkıcı Tarkan, yaklaşık on gün önce koronavirüs hastalığına yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Takipçilerini üzüntüye boğan ünlü şarkıcı, şimdilerde iyi olduğunu ve aşı sayesinde hastalığı hafif atlattığını bildirdi. Gelen geçmiş olsun dileklerine karşı takipçilerine sevgilerini sunmayı da ihmal etmedi.

Tarkan Tüm Takipçilerine ‘’Aman Kendinize Dikkat Edin.’’ Dedi!

Koronavirüs hastalığına yakalandıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Tarkan, 10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen virüse yakalandım. Ama merak etmeyin, aşılı olduğum için çok hafif atlatıyorum. Kendinize iyi bakın, hep sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum.’’ ifadelerini kullandı.