Masterchef'teki Kopya Büyük Ses Getirecek! Herkes Şok İçerisinde Kalabilir

Masterchef'in yeni bölümünde yaşanan kopya skandalı ile birlikte izleyiciler şaşırdı. Öte yandan Mehmet Şef çılgına döndü. Bu gelişmeden sonra sinirinden kalem kırdığı bile görüldü. Peki ya hangi yarışmacılar hileye başvurdu? İşte Fatmanur'un da içinde olduğu o gelişme...

Masterchef'teki Kopya Büyük Ses Getirecek! Herkes Şok İçerisinde Kalabilir

29 Eylül 2022 Perşembe 09:22

TV8 programı MasterChef'te öyle detaylar paylaşıldı ki herkes şok oldu kaldı. Çünkü kimse böylesini beklemiyordu. Güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. Masterchef'e ilişkin merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt buldu. Öte yandan kopya skandalının bir süre daha konuşulacağı düşünülmekte.

Fatmanur Kopya Verdi!

Fatmanur, takım arkadaşının kebap tarifine bakarak kopya çekmesi için kendisine not gönderdi. Bu gelişme sonrasında Fatmanur'dan Çağatay'a ve ondan da Atike'ye kadar uzanan bir peçeteli kopya trafiği oldu. Bu durumu görenler şaşkınlıkla karşıladı.

Mehmet Şef Durumu Fark Etti!

Öte yandan Mehmet Şef durumu fark etti ve şaşkınlıkla karşıladı. Bu gelişme ışığında bizleri nelerin beklediği ise merak ediliyor. Güncel detaylarla birlikte neler yaşanacağı ortaya çıkacak. Mehmet Şef'in sinirden kalem kırması ise çok konuşulacak. Söz konusu MasterChef'te yaşanan bu olay sonrasında izleyiciler sosyal medyadan bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağını merak ettiklerini belirtti.