MasterChef'te Büyük Rest! Yarışmacı Şeflere Demediğini Bırakmadı!

MasterChef yarışmasındaki bir detay çok konuşulacağa benziyor. TV8'de yayınlanan programda dikkat çeken anlar yaşandı. Son zamanlara damgasını vuran programda yarışmacının resti izleyicileri şaşırttı. Öyle ki Mehmet Şef bu duruma çok şaşırdı.

MasterChef'te Büyük Rest! Yarışmacı Şeflere Demediğini Bırakmadı!

13 Temmuz 2022 Çarşamba 20:57

TV8'de yayınlanan MasterChef programında şaşırtıcı anlar yayınlandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programda şef ve yarışmacı arasındaki diyalog ise çok konuşulacak. Dikkatleri üzerine çeken bu detay ve dahası haberimizde yerini aldı. Peki ya MasterChef Türkiye programıyla ilgili neler biliyoruz?

Yarışmacı Şeflere Rest Çekti

Yarışmacı, yapacağı yemek ile şeflere resmen rest çekti. Açıklamasında “Geçen sene sizleri misafir ettiğimizde yemeklerimizi beğenmemiştiniz.” ifadesine yer verdi ve kaliteli kebap nasıl yapıldığını onlara göstereceğini vurguladı. Mehmet Şef ise kendisine intikam almaya mı geldiğini sordu. Bu gelişme sonrasında yaşananlar dudak uçuklattı.

İzleyiciler de Şaşırdı!

Yarışmacının bu tavrına izleyiciler de şaşırdı ve ne diyeceğini bilemedi. Açıklamasında “Ailem kebapçı olduğu için kebapçılıkta nasıl fine daining yapılır onu göstermeye geldim.” ifadesine yer vermesi de çok konuşuldu. Bakalım yarışmanın yeni bölümlerinde ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak hep birlikte göreceğiz.