MasterChef Yarışmasında Bir Skandal Daha Oldu! Acun Ilıcalı Stüdyoyu Karıştırdı! Herkes Şok Oldu!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmasından biri olan MasterChef herkesi şaşkına uğratmayı başardı.İcsk ayından bu yana izleyici ile buluşan yarışma yine ilgi odağı oldu. Yılın birincisini arayan MasterChef aşk iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef Yarışmasında Bir Skandal Daha Oldu! Acun Ilıcalı Stüdyoyu Karıştırdı! Herkes Şok Oldu!

3 Temmuz 2021 Cumartesi 13:19

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan MasterChef gündeme aşk iddiaları ile gündeme damga vurdu. Haftanın 7 günü ekranlara gelecek olan yarışmanın alınan bilgiler neticesinde kolaj bölümünün yayınlanacağı öğrenildi.

Sevilerek takip edilen yarışma gündeme aşk iddiası ile geldi. Yayınladığı günden bu yana milyonlarca kişiyi ekranlara kilitleyen MasterChef yarışmasında yaşak olan bir olay patlak verdi. Bu olayın ardından yarışma fena halde karıştı.

Yarışmada aşk skandalı patlak verdiYarışmada aşk skandalı patlak verdi. Alınan bilgiler neticesinde yarışma içerisinde iki ismin aşk yaşadığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından Araz Aknam isimli yarışmacının biriyle aşk yaşadığı söyleniyor. Hatta sosyal medya kullanıcıları Araz Aknam’ın ağzından çıkmış gibi bir söylem paylaştı.

Paylaşımların ardından ortalık fena halde karıştı. Sosyal medyada gündem olan Araz Aknam’dan net bir açıklama bekleniyor. Hatta kimi sosyal meyda kullanıcıları da Araz Aknam’ın yarışmadan biriyle yakın zamanda evleneceğini söylüyor.

Yayınlanan her bölüm büyük bir izleyici kitlesi ile izlenen MasterChef, aşk iddiaları ile sosyal medyada gündem oldu.

Araz Aknam evleniyor mu?

Araz Aknam evleniyor mu? Aşk iddialarının ardından Araz Aknam’ın evleneceğine dair söylentiler güne damga vurdu. Bu yanlış anlaşılmanın ardından Acun Ilıcalı’nın yarışmacıları uyardığı ortaya çıktı. Bunun ardından evlilik ve aşk iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Fakat sosyal medya kullanıcıları aşk iddialarının doğru olduğunu söyleyerek, yorum üzerine yorum atıyor.