MasterChef Yarışmacısını Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

TV8'deki MasterChef'in önemli yarışmacısı, yıllar içerisinde o kadar çok kilo verdi ki adeta baştan doğdu. Güzel fiziği ile ortalığı kasıp kavuruyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bunu fazlasıyla kanıtlamakta. İşte ünlü isimle ilgili son gelişmeler haberimizde...

MasterChef Yarışmacısını Daha Önce Hiç Böyle Görmediniz!

18 Temmuz 2022 Pazartesi 09:31

MasterChef yarışmacısı, birkaç yıl önce sergilediği performans ile adından söz ettirmişti. Yarışma sonrasında şeflik kariyerine kaldığı yerden devam etti ve önemli yerlere geldi. O dönemki fiziği ile de dikkat çekmişti. Ancak sonrasında o kadar fazla kilo verdi ve sıkılaştı ki görenler şok oldu.

Değişimi Şaşırttı!

Eslem Sena Yurt'un değişimi herkesi şaşırttı. Yağlarından kurtulan yarışmacı, çok çekici bir fiziğe sahip oldu. Kendisinin Instagram paylaşımlarından da değişimi fazlasıyla anlaşılıyor. Güncel detayları ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Son zamanlarda ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyordu. Nasıl bu kadar çekici olduğu ve önemli bir değişime imza attığı soruluyordu.

MasterChef'ten Sonra Ünlendi

Eslem Sena Yurt, MasterChef yarışmasındaki performansı ile adından söz ettirmişti. Sonrasında sosyal medyaya önem verdi ve Instagram takipçi sayısında ciddi artış yaşandı. 400 bin'e yakın takipçisi ile büyük başarı sağladı.