MasterChef Yarışmacısından Şok İtiraf: Arkadaşı Yok, Telefon Kullanmıyor ve Sosyal Medyası Yok!

TV8'deki MasterChef yarışmasını isteyenler şok üstüne şok yaşıyor. Programa katılan bir yarışmacı kendini sosyal hayattan oldukça soyutlamış. Üstelik hiç arkadaşı olmadığını da söylüyor. Mehmet Şef, bu açıklamalara inanmakta zorluk çekti. İşte şef ve yarışmacı Gülistan arasında yaşananlar...

MasterChef Yarışmacısından Şok İtiraf: Arkadaşı Yok, Telefon Kullanmıyor ve Sosyal Medyası Yok!

7 Temmuz 2022 Perşembe 21:20

MasterChef yarışma programında elemeler devam ediyor. Turu geçen yarışmacılarla birlikte dikkat isimler ortaya çıktı. Gülistan Şark, programa katıldığından beridir adından söz ettirmekte. Kendisi ile konuşan Mehmet Şef, önemli bir detayı yakaladı. Telefonu olmayan, sosyal medya kullanmayan ve arkadaşının olmadığını söyleyen yarışmacı, herkesi şaşırttı. Peki ya neden teknolojiden tamamen kendini soyutladı? Üstelik kendisiyle ilgili bilinmeyenler gözler önüne serildi.

Mehmet Şef Donakaldı!

Mehmet Şef, Gülistan'dan aldığı yanıtlar karşısında adeta donakaldı. Çünkü böyle bir gelişme beklemiyordu. Yarışmacının açıklamalarından sonra ünlü şeften ebeveyni düzeyinde bir açıklama geldi.

Şeften Gülistan'a Destek!

Öte yandan Mehmet Yalçınkaya, yaptığı açıklamada "Dünya sana zor gelir evladım. Bu yaşta her şeyi hesaplayamazsın. Bize doğru bak da yüzünü görelim. Ağlamayı bile kabul etmiyosun. Belli sıkıntılar çekmiş olabilirsin ama bunlar düzeltilmeyecek şeyler değil" ifadesine yer verdi. Dolayısıyla yarışmacıya motivasyon sağladı ve turu geçmesinde de yardımcı oldu.