MasterChef 13 Ekim'de Potadan Kim Elendi? Eleme Adayları Açıklandı!

MasterChef'in geçtiğimiz günkü bölümünde eleme adayları belli oldu. 13 Ekim 2022 tarihi itibarıyla Masterchef'teki eleme adayları kimler? Yarışmada dikkat çeken anlar yaşandı. Pek çok kişi şok içerisinde kaldı. İşte detaylarıyla birlikte programda yaşananlar haberimizde yer aldı.

MasterChef 13 Ekim'de Potadan Kim Elendi? Eleme Adayları Açıklandı!

14 Ekim 2022 Cuma 13:16

MasterChef'in 13 Ekim tarihli detayı dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişme ile birlikte merak edilenler yanıt buldu. Öte yandan programdan kimin ayrılacağı çok merak edildi. Geçtiğimiz gün yapılan elemelerdeki güncel detayları aktaracağız.

Fatma Nur Burak ile Tartıştı

Öte yandan Burak Kaya'nın eleme potasına kendisini göstermek istemesi ancak şeflerin böyle bir şeyin mümkün olmadığını belirtmesi üzerine Fatma Nur'dan dikkat çeken açıklama geldi. Burak Kaya'nın şov yaptığını iddia etti. Kaya ise ''Sen çok saygısızsın. Çok ayıp ediyorsun şu anda. Şov yapıyorsun demen çok büyük bir saygısızlık. İzlediğim senelerde kendini potaya gönderdiğini biliyorum, kuralı unuttum." açıklamasına yer verdi. Öte yandan gülmeye devam eden Fatma Nur için "Benim karşımda böyle gülme, doğrusunu sana söylüyorum, dalga geçer gibi duramazsın.'' açıklamasını yaptı.

MasterChef Eleme Adayları Kim?

MasterChef'te eleme adaylarının kim olduğu merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Eleme adayları açıklandı ve çok kişi şok üstüne şok yaşadı. Atike, Görkem, Kıvanç, Çağatay, Fatma Nur ve Burak Revanbahş'in elem adayında yer aldığı görüldü.