Maske Kimsin Sen Programında Eda Ece Artık Yok! Eda Ece Neden Yok?

Maske Kimsin Sen alınan kararla birlikte Cumartesi Pazar yayınlanmaya başladı. Yarışmaya katılan gizli maskelerin yanında da jüri üyelerinin eğlenceli anları da gözüküyor. Ancak yayınlanan bölümde Eda Ece olmadığı fark ediliyor. Eda Ece yarışmadan ayrıldı mı? Eda Ece ilgili son durum ne? Eda Ece ilgili gelişmeler haberimizde paylaşımı sağlandı.

Maske Kimsin Sen Programında Eda Ece Artık Yok! Eda Ece Neden Yok?

1 Şubat 2022 Salı 16:43

Maske Kimsin Sen? Programının jüri üyesi olan Eda Ece yayınlanan bölümler arasında yer almıyor. Bunun nedenini ünlü oyuncu sosyal medya üzerinden paylaşımını sağladı.

Eda Ece Koronavirüse Yakalandı!

Türkiye de oldukça yaygınlaşan koronavirüs salgını tekrardan Eda Ece’yi buldu. Sosyal medya üzerinden sürekli olarak takipçileriyle durumunu paylaşan oyuncu koronavirüs olduğunu buradan açıklamıştı. İlk açıklaması olarak; "İkinci kez covid oldum. 'Yasak Elma'ya, 'Maske Kimsin Sen'e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana gayet iyiyim..." açıklamasını yaptı.

Diğer yandan Yasak Aşk dizi set ekibinden ara verme kararı da gelecektir. İlerleyen süreç içerisinde oyuncunun hayranları da destek mesajlarını iletti. Son durumunu merak eden takipçilerine ise yazdığı mesaj olarak şu şekilde paylaştı;

2. kez covid oldum evdeyim. Gayet iyiyim. Daha önce covid geçirdiğim ve 2 aşılı olduğum için hafif geçiyor. Tavsiyelere uyun, kendinize dikkat edin." Açıklamasını yaptı. Hayranlar tarafından da merak edilen diğer süreç Maske Kimsin Sen programında diğer jüri üyelerinde çıkıp çıkmayacağı söz konusu oldu. Diğer jüri üyelerinde koronavirüs belirtisi rastlanmadı. Eda Ece iki hafta boyunca ekranlarda gözükmeyebilir. İlerleyen süreçte geçici jüri gelecek mi göreceğiz.