Mahsun Kırmızıgül'ün Eski Eşi Dayanamadı Her şeyi Açıkladı! Mahsun Kırmızıgül Çılgına Döndü!

Mahsun Kırmızıgül'ün eski eşi olarak bilinen Ece Binay, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Neden boşandıklarına ilişkin sosyal medyada dönen dedikodular çok şaşırtmıştı. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu gelişmelerden sonra açıklamada bulundu. İşte Ece Binay'ın boşanma açıklaması...

Mahsun Kırmızıgül'ün Eski Eşi Dayanamadı Her şeyi Açıkladı! Mahsun Kırmızıgül Çılgına Döndü!

14 Nisan 2022 Perşembe 14:44

Mahsun Kırmızıgül ile olan  6 yıllık evliliği sona eren Ece Binay, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. 15 dakikalık boşanma sürecinin ardından açıklama yapan Mahsun Kırmızıgül, "Tüm çabalara rağmen evliliğimizi kurtaramadık. Fikir ayrılıkları sonucunda ayrılmaya karar verdik" dedi. İhanet iddialarına sessiz kalan Ece Binay ise şöyle konuştu: "Boşanma davası açmıştım sonuçlandı ve boşandık. " ifadelerine yer vermişti.

Hakkında Çok Fazla İddia Var!

İddiaların biri ise Ece Binay'ın kızı ile birlikte uzun süredir Amerika'da yaşıyor olması idi. Evliliğin bitmesindeki nedenlerden biri olarak dahi gösterildi. Dolayısıyla Ece Binay'a burada söz hakkı doğdu. Kendisi açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Hakkındaki iddiaları da yanıtlamış oldu.

2-3 Ayı Geçmedi Dedi!

Amerika'da bulunduğu süre için konuşan Ece Binay, orada geçirdiği sürenin 2-3 ayı geçmediğini ifade etti. İki yıldır uzakta yaşadıkları yönündeki iddiaya açıklık getirerek " Türkiye'den uzak kaldığım süre 2 ya da 3 ayı geçmemiştir" ifadesini kullandı. Dolayısıyla kendisine yöneltilen iddiaları da cevaplandırdı. Uzun süredir sessizliğini koruyan Ece Binay, bu açıklama ile kendisiyle ilgili soru işaretlerini de ortadan kaldırdı.