Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Ortalığı Alev Alev Yaktı! Yeni Çektiği Klip Çok Konuşuldu!

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni klibi bomba etkisi yarattı. Ünlü sanatçı öyle bir kliple geldi ki görenler inanamadı. Yıllar sonra piyasanın tozunu almaya geliyor. Peki ya ünlü sanatçı hakkında ne biliyoruz? Gündemde yer alan olaylar ve yeni albümünün ilk klibi haberimizde yerini aldı.

Mahsun Kırmızıgül Yıllar Sonra Ortalığı Alev Alev Yaktı! Yeni Çektiği Klip Çok Konuşuldu!

1 Haziran 2022 Çarşamba 18:58

Mahsun Kırmızıgül, uzun süredir müzik piyasasında yoktu. Geçmişte çıkardığı parçalar ile bilinen ünlü isim, oldukça büyük bir kitleye hitap ediyordu. Dolayısıyla kendisinin yeniden müzik işleriyle uğraşması sevindirdi. Çıkardığı albümle birlikte bir parçasına öyle klip çekti ki görenler şaşırdı.

Hoş Geldin Albümünü Çıkarmıştı!

Hoş Geldin isimli albümünü çıkaran ünlü isim, son zamanların en konuşulan albümlerinden birine imzasını attı. Albümden sonraki süreçte ise bir parçasına çektiği klip ile gündemdeki yerini aldı. Klibi izleyenler gözlerini alamadı. Çünkü öyle bir atmosferi vardı ki pek çok kişi beğendi.

Yeni Klibi Çok Konuşulacak

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni klibi çok konuşulacağa benziyor. Susamışım Ateşine isimli klibi dijitalde 1 Haziran itibarıyla yayınlandı. Dolayısıyla klibi izleyenler oldukça başarılı buldu. Dansçı kızların performansı ise gözden kaçmadı. Ünlü sanatçının bu sefer klibinde çok daha farklı görüntülerle gelmesi sevindirdi.