Mahkum Dizi Oyuncusu İsmail Hacıoğlu Dillerden Düşmez Oldu! Sebebi Açıklandı!

İsmail Hacıoğlu'nun başrolde oynadığı film dikkat çekti. Ünlü oyuncu, öyle bir yapımda oynuyor ki izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte 49 filmindeki başrol oyuncusuna dair bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Mahkum Dizi Oyuncusu İsmail Hacıoğlu Dillerden Düşmez Oldu! Sebebi Açıklandı!

9 Ağustos 2022 Salı 17:00

İsmail Hacıoğlu, son döneme damgasını vuran karakterleri ile dikkat çekiyor. Fox TV'deki Mahkum dizisinde canlandırdığı Barış Yesari karakteri, çok konuşulmuştu. Başarılı oyuncu, yıllar sonra televizyon dizilerinin tozunu aldı attı. Öyle ki dizinin reyting rekorları kırdığı da görülüyor. Şimdi ise bambaşka bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü isimle ilgili merak edilenler yanıt bulacak.

İsmail Hacıoğlu'ndan Film Projesi!

49 filmi çekimleri devam ediyorken, İsmail Hacıoğlu'nun filmdeki karakterine dair birkaç fotoğraf paylaşıldı. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Filmde ajan olan Hacıoğlu, canlandırdığı karakterin hakkını veriyor. Dolayısıyla hayranları kendisinin böylesine farklı bir karakter ile izleyici karşısına çıkmasına çok şaşırdı. Oyuncu, elinden gelenin en iyisini yapmaya devam etmekte.

Film Çekimleri Sürüyor!

49 filmi çekimleri bittikten sonra ne zaman yayınlanacağını öğreneceğiz. Filmde de kendisine önemli oyuncular eşlik etmekte. Yakın zamanda filmin vizyona giriş tarihi gibi önemli ve kritik bilgileri de sizlerle paylaşacağız.