Mabel Matiz'in Klibi Büyük Tepki Gördü! Karakol Klibinde LGBT Mesajı mı Var?

Mabel Matiz'in Karakol isimli şarkı klibinde LGBT vurgusu mu yapıldı? Şarkıyı dinleyenler büyük tepki gösterdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları paylaşacağız. Öyle ki artık Mabel Matiz gündemden bir süre daha düşmeyecek. Klipteki erkek erkeğe sarılmalar gözden kaçmadı.

Mabel Matiz'in Klibi Büyük Tepki Gördü! Karakol Klibinde LGBT Mesajı mı Var?

2 Temmuz 2022 Cumartesi 20:08

Mabel Matiz'in Karakol isimli klibi yayınlandı. Klipteki görüntüler pek çok kişiyi şok etti. İşte güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Karakol klibiyle ilgili merak edilenler yanıt buldu. Son dönemde dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı, yaptığı açıklama ile klibin çıktığını duyurmuştu.

Binbir Emekle Ortaya Çıktı!

Mabel Matiz, açıklamasında klibin çıkmasına ilişkin  "Göğsümden söküldü 'Karakol'. Benden çıktı, artık sizindir. Bin bir emeğiyle yanımda olan, bu çalışmayı gerçekleştiren sevgili yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum" açıklamasını yapmıştır. Karakol klibi, kısa süre içerisinde büyük dikkat çekti.

LGBT Vurgusu Tepki Çekti!

Öte yandan sosyal medyada bazı kullanıcılar klipte LGBT vurgusunun yapılmasına tepki gösterdi. Yaptıkları paylaşımlarla bunu belirttiler. Üstelik bazı etiket çalışmaları da başlatıldı. Mabel Matiz'e gösterilen tepkiden sonra nasıl bir gelişme yaşanacağı merak ediliyor. Bakalım ünlü sanatçıdan nasıl bir açıklama gelecek?