Latif Doğan'dan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Türkücü Adeta Kahroldu!

Sanatçı Latif Doğan için zor zamanlar yaşanıyor. Ünlü isim, gelen acı haberle birlikte adeta kahroldu. Takipçilerine de jet hızında haber vermeyi ihmal etmedi. İşte ünlü ismin başına gelen üzücü olay ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Latif Doğan'dan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Türkücü Adeta Kahroldu!

28 Temmuz 2022 Perşembe 18:02

Ünlü türkücü Latif Doğan, yaptığı açıklama ile hayranlarını üzdü. Bu acı gününde sosyal medya hesabından gelişmeleri paylaştı. Peki ya ünlü ismi bu kadar üzen şey neydi? Latif Doğan'ın annesini kaybettiği öğrenildi. Üzücü gelişmenin hemen ardından yaşananlar gündeme geldi.

Annesi İçin Dua İstemişti!

24 Haziran'da yaptığı paylaşımda Latif Doğan'ın annesi için paylaşım yaptığı belirtiliyor. Geçmişe bakacak olursak "Canım anamız yoğun bakımda. Siz sevenlerimizden, dostlarımdan tüm şifa bekleyen hastalara ve anamız Ayşe Doğan'a dualarınızı eksik etmeyin" paylaşımında bulunması dikkat çekti. Bir ay kadar sonra gelen haber ise herkesi üzdü. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Vefat Haberini Duyurdu!

Latif Doğan, doktorlara ve sağlık çalışanlara da teşekkür ettiği vefat haberinde önemli sözlere yer verdi. Ünlü isim, yaptığı açıklamada "Anamız Ayşe Doğan hakkın rahmetine kavuştu. 29 Temmuz Cuma günü öğlen namazında Besni Tuğsuzlar Camii'nden kaldırılacaktır. Rahatsızlığı boyunca tüm imkanlarını kullanan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarına, ziyaret eden arayan ve sosyal medyadan yaza tüm dostlara sonsuz teşekkürler"  ifadelerini kullandı.