Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sından Acı Haber Geldi! Sevenleri Yardım Eli Uzattı!

Kurtlar Vadisi dizisinin Savcı Leyla’sı cinsel taciz ile gündeme geldi. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Özgü Namal, Oktay Kaynarca gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu ve Savcı Leyla karakteri ile akıllara kazınan Çiğdem Batur’dan cinsel taciz şoku herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sından Acı Haber Geldi! Sevenleri Yardım Eli Uzattı!

5 Mart 2022 Cumartesi 16:59

Alınan bilgiler neticesinde Çiğdem Batur’un kendisini taciz eden Erdinç B. İle başı dertte olduğu ortaya çıktı. Ayrıca yetenekli oyuncu Çiğdem Batur’un şikayetine rağmen tacizlerine devam eden tacizci, en son silahlı fotoğraf attı. Bunun ardından Çiğdem Batur, soluğu savcılıkta aldı.

Çiğdem Batur Soluğu Savcılıkta Aldı

Kurtlar Vadisi dizisinin Savcı Leyla’sı şok olaylar yaşıyor. Kurtlar Vadisi’nde Savcı Leyla karakterini oynayan Çiğdem Batur taciz ediliyor. Ayrıca Çiğdem Batur’a hayranlık duyan Erdinç B., sosyal medyadan da ünlü oyuncuyu rahat bırakmıyor. Oyuncunun şikayetinin ardından Erdinç B. Yargılanmış ve ceza almıştı. Her şeye rağmen Çiğdem Batur’un peşini bırakmadı.

Çiğdem Batur’a Tehditler

Erdinç B. Masa üzerine konulmuş silah ve yanında yer alan mermileri Çiğdem Batur’a gösterdi. Ayrıca ünlü oyuncuya sürekli mesaj atmaya da devam ediyor. Instagram pozları ile gündeme gelen Çiğdem Batur, kısa sürede yaptığı paylaşımlar ile de gündem oluyordu. Takipçileri ise ünlü oyuncunun çok güzel olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Hatta Çiğdem Batur’un yaşı ilerledikçe güzelleştiğini düşünenler bile var.